Lifestyle

BorsOnline

Mádai Vivien hat év után, február elején jelentette be fogorvos férjével, hogy külön utakon folytatják és a msorvezet nemrég el is költözött eddigi közös otthonukból.
Miután megállapodtak abban, hogy szétköltöznek, akkortájt hozták nyilvánosságra a válást is. Tisztában voltak vele, hogy elbb vagy utóbb kiderül, külön vannak, ezért nem is titkolóztak. Az egész szétválást higgadtan és észszeren intézték. A szétbútorozás nemrég meg is történt, Vivien állt tovább, Zoli pedig maradt a kertes házban árulta el a Blikknek egy neve elhallgatását kér ismers.
© TV2
A msorvezet a lap szerint egy igazi álomotthont hagyott maga mögött, amit együtt alakítottak ki, és amelynek értéke meghaladhatja a 100 millió forintot is.
Korábban elárulta: a családi házra azért esett a választásuk, mert gyönyör a panorámája, és kertje van, így a tévés különösen fájó szívvel fordított hátat az egykori szerelmi fészeknek, és rendezkedett be az új lakásban.
Egyik költözés sem egyszer, fleg, ha a válás miatt kell továbbállni és osztozkodni, mi megy, mi marad… Borzasztó nehéz idszakon van túl Vivi, és még nincs kint belle. Minden figyelmét és energiáját a fiára, Zénóra fordítja, ez tartja felszínen tudtuk meg az ismerstl, aki biztos benne, Vivien túl fog jutni a hullámvölgyön.
Mint ismert, Mádai Vivienre els, mindössze 8 hónapig tartó házassága után talált rá a szerelem. Fogorvos kedvesével, Zoltánnal 2014-ben összeházasodtak, és közös gyermekük is megszületett, Zénó. 2016-ban nyilatkozták az egyik magazinnak, hogy a gyermek érkezésével nagyon kevés idejük maradt egymásra. A Mokka msorvezetje akkor azt mondta, sokszor hullafáradtnak érzi magát. Az azóta eltelt öt évben úgy tnik, a férjével való kapcsolatuk kifáradt.